Vaccination

Nu har jag äntligen vaccinerat mig mot svinis, det gjorde absolut inte ont. Det enda som hände var att jag blev lite yr i huvudet, mer än så blev det inte.

Nu sitter jag i uppehållsrummet med Bella och Ante, engelska börjar 09.50 och då ska vi ha testprov på engelska C. Har egentligen träning ikväll men känner att det inte är smart att träna när jag har ont i halsen så därför ska jag åka ut till birsta med Bella och kolla om min klänning finns där, hoppas hoppas hoppas! Sen ikväll blir det väl att fortsätta plugga skulle jag tro!

Imorgon är det äntligen fredag, först blir det bara en lektion eftersom franskan är inställd sen så blir det massa film med martin!

Jag har fastnat för en gammal favorit igen! Lyssna vettja :)



Nu ska jag fortsätta umgås med Bella!

//Emilia Vähäsalo

251109

Tråkig rubrik, jag vet.. Men kunde helt enkelt inte komma på något bättre.
Idag har väl varit en helt okej dag om man bortser från regnet och den otur som jag haft...
Dagen har bestått av att gå i skolan och en sväng på stan med Bella. Jag hittade min drömklänning, men såklart fanns den inte i min storlek. Ska ut på birsta någon dag den här veckan och kolla om jag hittar den. Tro det eller ej, jag hittade den på Kappahl, helt osannolikt om man frågar mig. Jag brukar aldrig gå dit men just idag så gick jag förbi av en ren händelse och där hittade jag den!

Ikväll så har jag umgåtts med Frida, det blev skräckfilmen; Walled in och massa skratt till roliga klipp på youtube. Måste säga att Walled in var en rätt bra film, den var inte överdrivet läskig och behöll en bra handling genom hela filmen. Här har ni en trailer på filmen!



Nu ska jag umgås lite med Frida, och senare blir det kanske lite plugg!

//Emilia Vähäsalo

Oh happy day

Nu är jag här igen, och gud vad trött jag är. Hela dagen har gått jätte segt och huvudvärken har kommit och gått hela tiden. Jag åkte dock hem lite tidigare från skolan pågrund av den grymma huvudvärken. Det blev inte så mycket bättre av att komma hem heller när jag kom att tänka på hur mycket jag har att plugga egentligen.

Snart ska jag åka bort till min kära syster och äta middag, sen funderar jag på att baka en kladdkaka där och mysa upp i soffan bara. Plugget får helt enkelt vänta en liten stund!

På torsdag så ska jag ta den ökända vaccinsprutan mot svinis, och gud så skönt det ska bli! Jag är en sådan människa som blir sjuk hela tiden och åker på alla influenser i hela världen känns det som, så därför tycker jag bara att det är positivt att jag kan vaccinera mig. Minsta lilla timmen som man missar från skolan ger väldigt mycket extra pluggning på fritiden, vilket jag absolut inte har tid med så däför blir det verkligen tummen upp till vaccinet. Om jag inte blir sjuk av biverkningarna vill säga... 

 Men nu ska jag packa ihop mina saker och åka bort till syrran och käka lite spaghetti och köttfärsås!

// Emilia Vähäsalo

241009

Hej,
Nu ska jag ge mig på ännu ett försök att skriva blogg, och den här gången så kanske trenden håller i sig.
Just nu sitter jag på skolan med Madde, meningen var att vi skulle ha ett möte angående klassens ekonomi, men resten av gruppen verkar ha sprungit vilse...

Igår så var det träning på Vibacke, det kändes dock inte alls bra.. Det känns som om jag har en förkylning på gång i kroppen så därför kände jag mig väldigt trött och slut i kroppen, detta ledde till att ingenting riktigt fungerade som det skulle. Jag hoppas verkligen att det ser bättre ut på torsdagens träning. Jag är dock väldigt less på mina fötter, för det gör så ont och det slutar inte. Jag väntar på tid hos ortopeden nu så jag får komma in på operation snart. Uscha...

Ikväll blir det massa plugg, sen sova väldigt tidigt! Ska försöka uppdatera senare!

// Emilia Vähäsalo


RSS 2.0